Novetats
"CALLADETA NO ETS MÉS MACA"

Aquest projecte, creat per Núria Prieto, pretén mostrar –per mitjà del relat en primera persona– deu històries reals i properes. Les seves protagonistes són dones menors de 30 anys (excepte dos casos molt especials) que han patit violència de gènere.

Per crear els relats, l’autora ha utilitzat un to molt especial: explicar la realitat de la protagonista mitjançant perspectives paral·leles o metàfores.

Els relats posen l’èmfasi en les primeres alarmes d’una relació de maltractament, però també incideixen en la importància del fet de demanar ajuda i d’eludir el paternalisme (que resulta tan poc útil per resoldre les situacions descrites).

Aquesta exposició de làmines forma part del primer llibre d’una col·lecció que recollirà més relats.
Edat: A partir de 12 anys.

Aquest recurs es podrà reservar durant un mes des de la seva recepció.

Si voleu reservar aquest recurs, envieu un correu electrònic a l'adreça Ambbonalletra@ajmao.org, indicant el centre, curs i la data en què us agradaria rebre'l.

Per a més informació: https://editorialmeraki.com/calladeta-no-ets-mes-maca/  

 
Maó Ciutat Educadora    Ciutats Amigues de la Infància
Contactau amb nosaltres

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer al Servei d'Educació de l’Ajuntament de Maó trucant al tf. 971 36 98 00 (ext. 221) o bé en el següent enllaç

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.

Consultes i suggeriments