Com funciona AMB BONA LLETRA

Al lloc web de l’Ajuntament de Maó (www.ajmao.org) podeu accedir a tota la informació relacionada amb el programa.

Els centres educatius, les associacions i altres col·lectius sol·licitants, després d'estudiar l'oferta d'activitats, poden iniciar la corresponent sol·licitud d'aquelles que més els interessin. Cada sol·licitud disposarà d'un nom de persona usuària i una clau d'accés, personalitzats, facilitats pel Servei d'Educació de l'Ajuntament; açò els permetrà omplir la fitxa de sol·licitud de cada taller, realitzar les avaluacions i consultar les dades de les persones responsables de cada activitat. Per altra banda, també els permetrà tenir un resum de totes les activitats reservades i sol·licitades.

Enguany podreu sol·licitar tallers al llarg de tot el curs, fins al 30 de setembre de 2023.

Una vegada remeses les fitxes de sol·licitud, les persones responsables de cada taller es posaran en contacte amb la persona de referència que consti a la sol·licitud, per concretar dates i detalls per a la realització de l'activitat sol·licitada.

Quan finalitzi l'activitat, cada sol·licitant (professorat, entitats, etc.) haurà d'omplir una avaluació d’aquesta, amb la finalitat de recollir valoracions i suggeriments que permetin que la persona responsable del taller pugui millorar l'activitat. És recomanable realitzar aquesta avaluació el mateix dia que es dugui a terme l'activitat.

Totes les activitats tenen caràcter gratuït. En el cas d’aquelles activitats que impliquin un desplaçament en autobús, el seu cost anirà a càrrec del centre respectiu.

A l'apartat NOVETATS poden aparèixer noves activitats que vagin sortint al llarg del curs escolar, que us notificarem i sobre les quals us mantindrem en avís, perquè les pugueu sol·licitar, si són del vostre interès.
 
Maó Ciutat Educadora    Ciutats Amigues de la Infància
Contactau amb nosaltres

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer al Servei d'Educació de l’Ajuntament de Maó trucant al tf. 971 36 98 00 (ext. 221) o bé en el següent enllaç

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.

Consultes i suggeriments