Informació del taller


322 . ESCAPE TOUR A TORRALBA DE'N SALORT 

 

Sessions:
Lloc:
Màxim per aula: grup aula

Destinataris

FP Básica
1r ESO
2n d'ESO
3r d'ESO
4t d'ESO
1r de batxillerat
2n de batxillerat
Cicle formatiu 1
Cicle formatiu 2
Adults

Responsable/s

La MolaNuria Pons, responsable dels tallersFortalesa Isabel II

 

Descripció
Donar a conèixer el poblat de Torralba d'en Salort a través d’un escape tour per a comprendre la cultura talaiòtica i la candidatura a patrimoni mundial per la UNESCO. Reconèixer el paper important i decisiu dels arqueòlegs per a la conservació del patrimoni cultural de l’illa. Fomentar la cooperació, l’esperit de grup i l’aprenentatge a través del joc, despertar la curiositat de l’individu i sensibilitzar-lo sobre l’entorn.

Objectius
L’Escape Tour és una activitat molt completa que requereix concentració, consens de grup, orientació, capacitat resolutiva, fomenta l'esperit explorador, sensibilitza sobre l'entorn i sobretot, s'aprèn d'una manera molt interessant que és jugant. Tots aquests aspectes són els diferents objectius que ens agradaria aconseguir en finalitzar el taller.

Continguts
Conceptes:
Procediments:
Actituds:

Metodologia
Abans:
Durant:
Després:

Recursos



Observacions




Maó Ciutat Educadora    Ciutats Amigues de la Infància
Contactau amb nosaltres

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer al Servei d'Educació de l’Ajuntament de Maó trucant al tf. 971 36 98 00 (ext. 221) o bé en el següent enllaç

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.

Consultes i suggeriments