Què és AMB BONA LLETRA?

AMB BONA LLETRA és el programa educatiu de l'Ajuntament de Maó, dissenyat per donar suport a la tasca que realitzen els centres educatius d'infantil, primària i secundària, i complementar-la.

AMB BONA LLETRA consisteix en una àmplia i variada oferta d'activitats complementàries (tallers, xerrades, excursions, etc.), impartides dins l'horari escolar per diferents professionals i que s'ofereixen, de forma gratuïta, a tots els centres educatius públics i concertats de la nostra ciutat.

QUÈ PRETÉN AMB BONA LLETRA?

Ja fa més d'una dècada que l'Ajuntament de Maó es posa al servei de l'educació a través del programa AMB BONA LLETRA. Per què?
 

  • Perquè Maó, com a Ciutat Educadora, assumeix la seva responsabilitat en la formació, promoció i desenvolupament dels infants i joves del nostre municipi.
  • Perquè, com a Ciutat Amiga de la Infància, cercam garantir l’íntegre desenvolupament i participació de tots els infants de Maó.
  • Perquè, com a equip de govern, creiem en la importància de l'educació per a la millora de la qualitat de vida de les persones.

Amb aquest programa educatiu volem posar en valor el caràcter lúdic i plaent de l'aprenentatge; volem ajudar a connectar els continguts treballats a l'aula amb l'entorn físic i natural més proper; volem fomentar la convivència i la participació; volem ajudar a desenvolupar les àrees cognitives, motrius, afectives i relacionals de l’alumnat... En definitiva, volem contribuir a la promoció del desenvolupament de tots els infants i joves de la nostra ciutat.
 
 
Maó Ciutat Educadora    Ciutats Amigues de la Infància
Contactau amb nosaltres

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer al Servei d'Educació de l’Ajuntament de Maó trucant al tf. 971 35 67 00 (ext. 586 o 573) o bé en el següent enllaç

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.

Consultes i suggeriments