Novetats

 

Ciudad Ciencia (R)evoluciona la vida als oceans

Alumnat destinatari: Batxillerat, FP, cicles formatius o Escola de Persones Adultes.

Lloc: Es pot fer de manera presencial, al mateix centre educatiu, o en línia; en aquest segon cas, es remetran unes pautes per realitzar la sessió, que es durà a terme amb l'aplicació Zoom.

Durada: 90 minuts.

Sol·licitud: S'ha d'enviar un correu electrònic a l'adreça ambbonalletra@ajmao.org, abans del 24 de maig.

Aquesta activitat persegueix que l'alumnat prengui consciència del canvi esdevingut en el món natural (pel que fa a diversitat, ecologia marina i evolució) i que pugui entendre conceptes clau relatius a la salut dels oceans i a les formes de vida que els habiten. Així mateix, aquesta iniciativa també servirà per donar a conèixer la investigació actual sobre ecologia i evolució. I també pretén promoure la reflexió i el diàleg, i fomentar la curiositat i el pensament crític de l'alumnat.

L'activitat comença amb una explicació sobre els conceptes bàsics de l'evolució. A continuació, es repta l'alumnat a dissenyar, en grup, un ésser viu que sigui capaç de sobreviure en un oceà canviant. Per fer-ho, hauran d'emprar els coneixements adquirits sobre adaptació, evolució i canvi, així com la seva imaginació i creativitat.

Aquest treball es realitzarà per equips. El personal investigador els guiarà en tot moment durant la pràctica i resoldrà els dubtes que els puguin sorgir. Una vegada dissenyada l'espècie, cada grup compartirà els resultats amb la resta de la classe, mostrarà el dibuix de la nova espècie i exposarà les seves característiques.

 

  

 

 
Maó Ciutat Educadora    Ciutats Amigues de la Infància
Contactau amb nosaltres

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer al Servei d'Educació de l’Ajuntament de Maó trucant al tf. 971 36 98 00 (ext. 342) o bé en el següent enllaç

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.

Consultes i suggeriments