Novetats

Al llarg del curs poden sorgir noves propostes de tallers i activitats per oferir a les escoles. En aquests casos, en publicarem la descripció en aquest apartat i avisarem les escoles per correu electrònic, perquè ho puguin consultar i sol·licitar, si és el cas.

Per sol·licitar qualsevol d'aquestes activitats, heu d'escriure a l'adreça electrònica ambbonalletra@ajmao.org
 

1. MENORCA AL PLAT

Destinataris: Alumnat de 1r, 2n i 3r cicle de primària
Durada: 1 hora
Lloc: Pati de l'escola
Termini de sol·licitud: 15 d'octubre 2019, enviant un correu electrònic a ambbonalletra@ajmao.org. Podeu demanar de dur-lo a terme entre el 15 d'octubre i el 5 de novembre.

La cúpula és una proposta pedagògica itinerant, encaminada a donar a conèixer i valorar la producció agroalimentària de l'àmbit rural. Conèixer els productes que s'hi elaboren, el paisatge que es genera, entendre l'impacte que el consum d'aquests productes té sobre la nostra economomia i tradicions, etc., són els objectius de la nostra activitat.

Tots els infants que visitin la cúpula seran coneixedors de la importància del món rural en l'alimentació i la producció de les matèries primeres, molt lligades a l'illa on vivim.

Es tracta d'una cúpula inflable i semiesfèrica, que permet descobrir zones rurals on s'elaboren molts dels productes bàsics de la nostra dieta, amb l'objectiu de mostrar als infants un contingut audiovisual, tot posant en valor la producció agroalimentària de l'àmbit rural.

Es tracta de potenciar el consum de producte de proximitat, donant un major valor a la seva elaboració, i el comerç agroalimentari local; i conscienciar sobre la gran varietat gastronòmica que existeix a l'illa. I, també, ser coneixedors de les millors èpoques en què poden trobar cada producte.

Si voleu més informació, clicau aquí.

--------
2. EXPOSICIÓ "TUTHANKHAMON, IMATGES D'UN TRESOR SOTA EL DESERT EGIPCI"

Alumnat de primària: Visita escolar + taller
Durada: 1 sessió diària, a les 10.00 h, d'una hora i mitja
Dates: del 2 al 18 d'octubre (sempre entre setmana)

Alumnat d'ESO i batxillerat: Visita escolar
Durada: 1 sessió diària, a les 12.00 h, d'una hora
Dates: del 2 al 18 d'octubre (sempre entre setmana)

--------


Propostes ofertes pel projecte de divulgació científica CIUDAD CIENCIA:


---------------- 

 
Maó Ciutat Educadora    Ciutats Amigues de la Infància
Contactau amb nosaltres

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer al Servei d'Educació de l’Ajuntament de Maó trucant al tf. 971 35 67 00 (ext. 586 o 573) o bé en el següent enllaç

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.

Consultes i suggeriments