Novetats

Al llarg del curs poden sorgir noves propostes de tallers i activitats per oferir a les escoles. En aquests casos, en publicarem la descripció en aquest apartat i avisarem les escoles per correu electrònic, perquè ho puguin consultar i sol·licitar, si és el cas.
Per sol·licitar qualsevol d'aquestes activitats, heu d'escriure al mail: ambbonalletra@ajmao.org
 


1.- L'ASSEMBLEA DE LES DONES, D'ARISTÒFANES
( 14 de juny de 2019)

Les dones no delaten, no porten a judici a d'altres, no ensorren la democràcia... i fan tantes i tantes coses bones que no hi hauria millor decisió que posar el govern en mans d'elles.

Aquesta divertida peça teatral és una de les 11 comèdies que es conserven d'Aristòfanes (s. IV aC.), qualificada d'utòpica. Esdevé en un moment de decadència d'Atenes, derrotada per Esparta, i amb la democràcia en declivi per falta de participació dels ciutadans, dedicatas als seus negocis privats més que a la bona marxa de la cosa pública, i per la cosa s'ha hagut d'establir un salari per als assistents de l'assemblea, sempre homes.

L'argument es basa en la iniciativa de les dones de disfressar-se amb barbes, túniques i sandàlies dels marits i assistir majoritàriament a l'assemblea, i aconseguir que es lliure el govern a les dones per establir un règim de comunisme total, però total total, cosa que provoca moments còmics.

Està pensada perquè un públic juvenil gaudeixi d'un clàssic amb un misstage plenament actual. Aquesta versió de l'obra ha estat realitzada per l'alumnat de l'optativa de 4rt d'ESO, arts escèniques i dansa, de l'IES Cap de Llevant, sota la direcció de Carme Morales i Sonia Tur.

QUAN? 14 de juny
ON? 
al teatre ORFEÓ MAONÈS
DESTINATARIS: des del 3è cicle de primària fins a 2n de Batxillerat

Fins al dia 15 de maig, podreu formalitzar les inscripcions, que s'acceptaràn per ordre de sol·licitud.
--------
2.- BILLY ELLIOT, THE MUSICAL
( 18 de juny de 2019)


Aquesta adaptació del musical Billy Elliot conta la història d'un al·lot orfe de mare que viu a un poblet miner del nord est d'Anglaterra que, contra tot pronòstic, aconsegueix convertir-se en ballarí. Els miners, incloent el seu pare i el seu germà, estan de vaga indefinida, no entren doblers a casa i la idea que Billy faci ballet no és benvinguda en una comunitat on se suposa que els fillets han de fer boxa. Però Billy no pot evitar l'atracció que sent per la dansa i en lloc d'anar a les classes de boxa acaba anant en secret a les classes de Mrs Wilkinson, la professora de dansa del poble, que molt prest veu el seu potencial i l'anima a assistir a les proves d'ingrés de la Royal Ballet School.
Una història de superació i d'eliminació de prejudicis, de solidaritat i de somnis que es fan realitat.
L'obra ha estat realitzada per l'alumnat de 4t ESO Programa British Council de l'IES Cap de Llevant, sota la direcció de Marta Cantamisa, Professora d'anglès i teatre.

QUAN? 18 de juny
ON? 
al teatre ORFEÓ MAONÈS
DESTINATARIS: des del 3è cicle de primària fins a 2n de Batxillerat

Fins al dia 15 de maig, podreu formalitzar lesinscripcions, que s'acceptaràn per ordre de sol·licitud.

--------

Propostes ofertades per el projecte de divulgació científica CIUDAD CIENCIA:
 
Maó Ciutat Educadora    Ciutats Amigues de la Infància
Contactau amb nosaltres

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer al Servei d'Educació de l’Ajuntament de Maó trucant al tf. 971 35 67 00 (ext. 586 o 573) o bé en el següent enllaç

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.

Consultes i suggeriments