Novetats

Al llarg del curs poden sorgir noves propostes de tallers i activitats per oferir a les escoles. En aquests casos, en publicarem la descripció en aquest apartat i avisarem les escoles per correu electrònic, perquè ho puguin consultar i sol·licitar, si és el cas. 

--------

1.- Per a primària

Taller participatiu de teatre, dissenyat per donar visibilitat a la realitat que viuen el conjunt de menors que trenquen la norma de gènere.

Aquesta proposta pretén abordar què són la sexualitat i el gènere, a través del cos, en edats en què aquestes es comencen a conformar, i situa les persones LGTBI en el centre de la iniciativa.

El taller està destinat a l'alumnat de 5è i 6è de primària, i es pot realitzar al mateix centre. Podeu escollir una data entre el 19 i 23 de novembre, inclusivament.

La data límit per poder fer la sol·licitud és el dia 26 de octubre.

2.- Per a secundària

Taller participatiu de teatre, dissenyat per donar visibilitat a la realitat que viuen el conjunt de menors que trenquen la norma de gènere.

Aquesta proposta pretén abordar què són la sexualitat i el gènere, a través del cos, en joves i adolescents, i situa les persones trans*, en particular, i LGTBI, en general, en el centre de la iniciativa.

El taller està destinat a l'alumnat d'ESO, batxillerat i FP, i es pot realitzar al mateix centre. Podeu escollir una data entre el 19 i 23 de novembre, inclusivament.

La data límit per poder fer la sol·licitud és el dia 26 de octubre.


--------

Propostes ofertades per el projecte de divulgació científica CIUDAD CIENCIA:

1.- DIA INTERNACIONAL DE LA DONA I LA FILLETA A LA CIÈNCIA

Per segon any, l’Ajuntament de Maó, en col·laboració amb el projecte CIUDAD CIENCIA, del CSIC, es vol unir a la celebració de l' 11 de febrer, declarat per la UNESCO.

Aquest esdeveniment promou la realització d’activitats que ajudin a visibilitzar la labor investigadora i tecnològica de les dones, i a fomentar vocacions científiques entre filletes i adolescents.

Entre aquestes iniciatives, una de les propostes és la de realitzar xerrades als centres educatius, de l'1 al 15 de febrer del 2019.

En el marc de CIUDAD CIENCIA, ens sumarem a aquesta iniciativa, i oferirem xerrades impartides per investigadores del CSIC als centres educatius de Maó.

Els centres educatius, per la vostra part, teniu fins al 22 d’octubre de 2018 per sol·licitar-ho, mitjançant el següent formulari:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjHR_3XGIF-KMYN3O_zmKhLctx8RGyeuHBUeoVRKqrhvTKNA/viewform

Una vegada rebudes totes les peticions, CIUDAD CIENCIA gestionarà l'organització de les xerrades, com fan normalment, és a dir, sense cap cost econòmic per al centre que sol·licita l’activitat. Intentarem donar cabuda a totes les demandes, tot donant preferència als centres segons l’ordre de la sol·licitud.

En aquest enllaç trobareu més informació relativa al citat Dia Internacional:
https://11defebrero.org/centros-educativos/

Esperam que aquesta proposta sigui del vostre interès. Si teniu qualsevol dubte o suggeriment, podeu escriure a l'adreça electrònica carmen.guerrero@csic.es.
 
Maó Ciutat Educadora    Ciutats Amigues de la Infància
Contactau amb nosaltres

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer al Servei d'Educació de l’Ajuntament de Maó trucant al tf. 971 35 67 00 (ext. 586 o 573) o bé en el següent enllaç

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.

Consultes i suggeriments