Informació del taller


142 . JOCS GEGANTS 

 

Sessions:
Lloc: Al centre que ho demani
Màxim per aula: grup aula

Destinataris

1r de primària
2n de primària
3r de primària
4t de primària
5è de primària
6è de primària
P-3
P-4
P-5

Responsable/s

El centre educatiu que demani en préstec algun dels jocs disponibles.  

 

Descripció
Els JOCS GEGANTS consisteixen en un recull de diferents jocs tradicionals amb la diferència que la grandària d'aquest és superior a la convencional.

Mitjançant un catàleg on apareixen definides les diferents opcions a triar, l'interessat/ada podrà demanar en préstec el que més li agradi durant una setmana.


Objectius
- Propiciar un espai de joc i convivència Intergeneracional i grupal.

- Ajudar a desenvolupar diferents capacitats en els infants, com el raonament matemàtic o la psicomotricitat, a parir de jocs tradicionasl ben coneguts pertothom.


Continguts
Conceptes:
Procediments:
Actituds:

Metodologia
Abans:
Durant:
Després:

RecursosObservacions

El centre educatiu que demani en préstec algun dels jocs disponibles, serà l'encarregat de recollir, vetllar per al seu bon ús i manteniment i retornar-los, en el termini màxim d'una setmana.

Per fer la sol·licitud dels jocs:

- 1º - Escriure un correu a: ambbonalletra@ajmao.org informant-nos del vostre interès per el joc concret i fer la reserva.
- 2º - Omplir el full adjunt i entregar-lo a Educació el dia que vingueu a recollir el jocMaó Ciutat Educadora    Ciutats Amigues de la Infància
Contactau amb nosaltres

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer al Servei d'Educació de l’Ajuntament de Maó trucant al tf. 971 36 98 00 (ext. 221) o bé en el següent enllaç

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.

Consultes i suggeriments