Informació del taller


47 . JUGA, OBSERVA, CONEIX... EL TEU AJUNTAMENT ! 

 

Sessions: una sessió de dues hores
Lloc: Ajuntament de Maó
Màxim per aula: grup aula

Destinataris

4t de primària
5è de primària
6è de primària

Responsable/s

Vanesa SintesEducadora social . Ajuntament Maó

 

Descripció
Al municipi de Maó, que és Ciutat Amiga de la Infància (CAI), volem que els infants coneguin la Casa Consistorial, que els resulti un edifici proper, un espai on poder fer valer els seus drets d'infants i fer escoltar la seva veu.

Per aconseguir-ho, els volem apropar a l'edifici consistorial, que el coneguin, que descobreixin part de la història del seu municipi, que coneguin les persones que hi fan feina --personal tècnic i personal polític--, que interactuïn amb aquestes persones i que s'ho passin bé amb l'activitat.

Es durà a terme per mitjà d'un joc, en què els infants aniran descobrint tots els aspectes abans esmentats, treballant en equip per aconseguir les metes proposades i els obstacles a superar.

La sessió té una durada de 2 hores. No necessita cap preparació prèvia ni posterior. Només moltes ganes dels infants a descobrir, saber i passar-ho bé.


Objectius
· Conèixer la història de la Casa Consistorial del municipi i la seva funció actual

· Descobrir protagonistes de la història de Menorca i del municipi de Maó --els seus fills i filles il·lustres--, des d'una perspectiva de gènere i llenguatge inclusiu

· Afavorir l'aprenentatge dels infants mitjançant una visita gamificada


Continguts
Conceptes:
Procediments:
Actituds:

Metodologia
Abans:
Durant:
Després:

RecursosObservacions
 
 
 
 
Maó Ciutat Educadora    Ciutats Amigues de la Infància
Contactau amb nosaltres

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer al Servei d'Educació de l’Ajuntament de Maó trucant al tf. 971 36 98 00 (ext. 342) o bé en el següent enllaç

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.

Consultes i suggeriments