Benvinguda

Com cada any, el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Maó us presenta una nova edició del nostre programa educatiu Amb Bona Lletra.

A l’Ajuntament de Maó consideram l’educació com la millor inversió de futur i estem convençuts que l’educació global i integral de les persones és l’element clau en la construcció d’una societat més justa i compromesa.

Per açò, i per complementar la formació de l'alumnat de la nostra ciutat, tornam a posar a disposició dels centres educatius un variat i complet programa d’activitats, que abasta un ventall de tallers agrupats en tres grans eixos temàtics.

Finalment, volem donar les gràcies a totes les persones que fan possible aquest programa: el personal tècnic i el conjunt de talleristes que, amb la vostra feina, heu tornat a aconseguir, en un any difícil, un programa d’una gran qualitat.

I també fer arribar l'agraïment sincer al professorat i a l’alumnat dels centres educatius de Maó, persones usuàries d’Amb Bona Lletra, perquè amb les vostres avaluacions i amb la vostra retroacció permeteu que el programa millori any rere any.

Moltes gràcies i bon curs.

Toni Carrillos Cantó
Tinent d'Alcaldia d'Educació, Joventut i Política Lingüística
 
 
Maó Ciutat Educadora    Ciutats Amigues de la Infància
Contactau amb nosaltres

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer al Servei d'Educació de l’Ajuntament de Maó trucant al tf. 971 36 98 00 (ext. 342) o bé en el següent enllaç

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.

Consultes i suggeriments