Informació del taller


83 . ESTIMA'T :) 

 

Sessions: Taller de 50 minuts
Lloc: Aula del grup
Màxim per aula: grup aula

Destinataris

1r d'ESO
2n d'ESO
3r d'ESO
4t d'ESO
1r de batxillerat
2n de batxillerat
Cicle formatiu 1
Cicle formatiu 2

Responsable/s

Marta Coll Marquès , Psicóloga 

 

Descripció
El taller Estima’t consisteix en dedicar un temps a reflexionar de quina manera ens estimam normalment i si ens dedicam a estimar-mos o no al llarg del nostre dia a dia.

A través d’aquest taller coneixerem les coses a tenir en compte per poder estimar-nos des del nostre cor, d’una manera incondicional i innata, ja que és una habilitat que tots tenim, però que en la societat en què vivim no sols no es brinda la possibilitat de cultivar-ho, sinó que malauradament se’ns immergeix en una visió més competitiva que amorosa respecte els uns als altres i respecte a un mateix. Cosa que sense voler fa que no ens adonem ni compte de que realment costa saber-se estimar d’una manera sana.

Aquest taller brinda la possibilitat de començar-ho a fer i convida a tothom qui participa en ell a estimar-se des del cor, des del moment en que noltros mateixos ho decidiguem, sense esperar a res.


Objectius
- Que els joves aprenguin a estimar-se des del cor, que tenguin oportunitat de posar en pràctica colque gest/manera de connectar amb la seva pròpia estima i així pugui cultivar-la a mesura que la posi en pràctica.

- Fomentar un amor incondicional cap a un mateix i cap als altres, una sana autoestima basada en la responsabilitat i autonomia personal.

- Fomentar una mirada més amable i comprensiva cap a un mateix i en conseqüència, cap als altres també.

- Detectar quines coses ajuden a estimar-se des del cor i detectar quines coses no ajuden, sinó que més bé perjudiquen a l’hora d’estimar-se.

- Proposar diversos gestos/maneres d’estimar-se.


Continguts
Conceptes:
Procediments:
Actituds:

Metodologia
Abans:
Durant:
Després:

RecursosObservacions
Maó Ciutat Educadora    Ciutats Amigues de la Infància
Contactau amb nosaltres

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer al Servei d'Educació de l’Ajuntament de Maó trucant al tf. 971 35 67 00 (ext. 586 o 573) o bé en el següent enllaç

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.

Consultes i suggeriments