Informació del taller


47 . JUGA, OBSERVA, CONEIX... EL TEU AJUNTAMENT !!! 

 

Sessions:
Lloc: Ajuntament de Maó
Màxim per aula: grup aula

Destinataris

4t de primària
5è de primària
6è de primària

Responsable/s

Mateu Berenguer i Vanesa Sintes. Ajuntament de Maó

 

Descripció
El municipi de Maó, essent Ciutat Amiga de la Infància (CAI) volem que els infants coneguin la Casa Consistorial com un edifici proper a ells i elles, un lloc a on fer valer els seus Drets com a Infants i on fer escolatr la seva veu.

Per aconseguir açò volem apropar-los a l'edifici Consistorial, que el coneguin, que descobreixin part de la història del seu municipi, que coneguin les persones que hi fan feina - personal tècnic com polític -, que interactuïn amb elles, i que gaudeixin, que s'ho passin bé amb l'activitat.

Aquesta es durà a terme a través d'un joc on els infants aniran descobrint tots els aspectes abans esmentats, treballant en equip per aconseguir les metes proposades i obstacles a superar.

La sessió té una durada de 2 hores. No necessita cap preparació prèvia ni posterior. Només moltes ganes dels infants a descobrir, saber, i passar-ho bé.


Objectius
· Conèixer la història de la Casa Consistorial del municipi i la seva funció actual.
· Descobrir protagonistes de la història de Menorca i del municipi de Maó - els Fills i Filles Il·lustres - des d'una perspectiva de gènere i llenguatge inclusiu.
· Afavorir l'aprenentatge dels infants a través d'una visita gamificada.


Continguts
Conceptes:
Procediments:
Actituds:

Metodologia
Abans:
Durant:
Després:

RecursosObservacions
 
 
 
 
Maó Ciutat Educadora    Ciutats Amigues de la Infància
Contactau amb nosaltres

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer al Servei d'Educació de l’Ajuntament de Maó trucant al tf. 971 35 67 00 (ext. 586 o 573) o bé en el següent enllaç

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.

Consultes i suggeriments