Benvinguda

Un curs més tenim el gust de presentar-vos el programa educatiu de l’Ajuntament de Maó, AMB BONA LLETRA.

Il·lusió i ganes d’encetar nous projectes s’uneixen per aconseguir que els infants i els joves, els vertaders protagonistes, puguin disposar d’un ampli i, sens dubte, variat ventall d’iniciatives, que som afortunats de poder oferir cada any al món educatiu del nostre terme municipal. L’objectiu final, com sempre, és que cada institució, en funció de les seves necessitats i expectatives, en pugui fer el millor ús pedagògic possible.

Enguany, AMB BONA LLETRA canvia de vestit, es muda, per començar un nou curs escolar i oferir a la gent més jove del municipi tot un conjunt d’activitats que acompanyin i complementin l’encomiable feina dels ensenyants. Perquè tothom (família, escola i Ajuntament) té —tenim— una evident responsabilitat compartida: educar.

I és que la realitat social i les problemàtiques que vivim són complexes i participades, i, en conseqüència, cadascú, des de casa, des de l’escola o des del barri, ha de ser capaç de treballar i compartir objectius, esforços i il·lusions. Com a administració fidel a la filosofia de Maó, Ciutat Educadora, l’Ajuntament de Maó ha de continuar —i continuarà— treballant a partir del model d’una educació integral, com a forma de prevenció i millora contínua.

AMB BONA LLETRA ens ha permetre aprofundir novament en el coneixement del nostre extraordinari patrimoni ambiental, històric i cultural…, per saber qui som, d’on venim i cap on volem anar. Ens ha de permetre practicar oficis, conèixer habilitats diverses i aprendre més sobre un heterogeni conjunt d’activitats que complementen a la perfecció la difícil tasca que tenen encomanada els docents.

I, en darrer terme, el programa educatiu ens ha de permetre conèixer la realitat social i les problemàtiques que ens envolten, per poder oferir eines vàlides i activitats útils a l’hora de treballar amb garanties la conscienciació ciutadana. I, per descomptat, també ens ha d’aportar els recursos i estratègies que permetin contribuir a la conservació i millora ambiental i social. Un repte que, com a societat, hem de ser capaços d’aconseguir.

En definitiva, volem potenciar un sentiment conjunt de coneixement i estimació cap a la nostra ciutat, perquè ens ajudeu a millorar-la i a convertir-la en més accessible, sostenible i amable; en conseqüència, més humana.

Ens acompanyau?

Laia Obrador Pons
Tinenta d'Alcaldia de l’Àmbit Socioeducatiu
 
 
Contactau amb nosaltres

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer al servei d'educació de l’Ajuntament de Maó (Av. Josep Mª Quadrado, 13. Maó. Tel. 971 35 33 79) o bé en el següent enllaç...

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.

Consultes i suggeriments