Benvinguda

Un altre curs és a punt de començar i, fidel a la seva cita anual, el Servei d’Educació ja us pot presentar una nova edició del programa educatiu AMB BONA LLETRA.

Enguany és el segon any que treballarem amb aquest format digital, i l’experiència d’aquest curs passat i les vostres oportunes valoracions ens permeten afirmar que anam en la bona línia.

Lligada a aquesta modificació, volem remarcar la importància que té i que tindrà, per a l’Ajuntament, l’obtenció —en la forma més ràpida i immediata possible— de les dades d’avaluació de cada una de les activitats realitzades, per part del professorat, així com de les persones responsables de les diferents activitats. Aquest aspecte el volem tornar a recordar, perquè, gràcies a les vostres valoracions, podem fer que AMB BONA LLETRA sigui un programa viu, variat, de qualitat i ajustat a les necessitats de tots els centres.

Aquest programa educatiu, més la feina de les escoles i moltes altres iniciatives i projectes sumats és el que configura el concepte cívic Maó, ciutat educadora, que interpreta l’educació com una feina conjunta dels centres educatius, les famílies i les administracions; en definitiva, de tota la ciutat. I, com en edicions anteriors, val a dir que la concepció integral de tot el programa s’insereix, per tant, en la màxima fidelitat a uns postulats pedagògics que ja hem fet nostres.

Per acabar, volem felicitar de forma sincera totes aquelles persones que, d’una manera o altra, han participat en el programa i, amb el seu esforç, han permès que es pugui dur a terme amb la màxima efectivitat. I encoratjar-los a seguir perseverant en aquest engrescador camí que —de fa uns anys ençà i de manera conjunta i complementària— construïm, a Maó, entre la ciutadania, l’administració, les escoles i el professorat.

Que tingueu una bona entrada del nou curs!

Moltes gràcies a tothom.


Laia Obrador Pons
Tinenta d'Alcaldia de l’Àmbit Socioeducatiu
 
 
Maó Ciutat Educadora    Ciutats Amigues de la Infància
Contactau amb nosaltres

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer al Servei d'Educació de l’Ajuntament de Maó trucant al tf. 971 36 98 00 (ext. 342) o bé en el següent enllaç

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.

Consultes i suggeriments