Benvinguda

Com cada any, el Servei d’Educació de l’Ajuntament de Maó us presenta una nova edició del nostre programa educatiu Amb Bona Lletra.

Des de l’Ajuntament de Maó consideram l’educació com la millor inversió de futur i estem convençuts que l’educació global i integral de les persones és l’element clau en la construcció d’una societat més justa i compromesa.

Per açò i per complementar la formació dels alumnes de la nostra ciutat, tornem a posar a disposició dels centres educatius un variat i complet programa d’activitats que abraça un ventall de tallers agrupats en tres grans eixos temàtics.

Per finalitzar, volem donar les gràcies a tots els que fan possible aquest programa. Tècniques i talleristes que amb la vostra feina heu tornat a aconseguir, en un any difícil, un programa d’una gran qualitat. I també agrair al professorat i a l’alumnat dels centres educatius de Maó, usuaris d’Amb Bona Lletra, perquè amb les vostres avaluacions i amb el vostre feedback, feu que el programa millori any rere any.

Moltes gràcies i bon curs.


Toni Carrillos Cantó
Tinent d'Alcaldia d'Educació, joventut i política lingüística
 
 
Maó Ciutat Educadora    Ciutats Amigues de la Infància
Contactau amb nosaltres

Si us voleu posar en contacte amb nosaltres per fer un suggeriment, una consulta o demanar qualsevol altra qüestió, ho podeu fer al Servei d'Educació de l’Ajuntament de Maó trucant al tf. 971 36 98 00 (ext. 342) o bé en el següent enllaç

Mirarem de donar resposta a les vostres consultes com més prest millor.

Consultes i suggeriments